Accedeix des d’aquí si ja tens una subscripció

SUBSCRIU-TE!

Llegeix · Debat · Opina

 

Expliquem notícies i temes d’actualitat global de manera didàctica i entenedora per fomentar
l’hàbit de llegir premsa entre els adolescents i treballar l’actualitat a l’aula.

SUBSCRIPCIÓ

LA NOTÍCIA DEL DIA
DE JUNIOR REPORT

€250,00 /anual

€150,00/anual


Accés Il·limitat a l’àrea d’usuari de La Notícia del Dia de Junior Report


1 notícia d’actualitat global cada dia


Diapositives amb els conceptes clau, protagonistes, cronologia i proposta de debat


1 fitxa d’activitats de comprensió lectora, reflexió i comprensió escrita


Newsletter
setmanal amb el resum informatiu de Junior Report

SUBSCRIPCIÓ

JUNIOR REPORT AULA

€300,00 /anual

€200,00/anual


Accés Il·limitat a l’àrea d’usuari de Junior Report Aula


Catàleg de més de 20 Unitats Didàctiques (articles de context, diapositives i fitxes d’activitats)


Solucionari dels exercicis i guia docent


Accés Il·limitat a l’àrea d’usuari de La Notícia del Dia de Junior Report


1 notícia d’actualitat global cada dia


Diapositives amb els conceptes clau, protagonistes, cronologia i proposta de debat


1 fitxa d’activitats de comprensió lectora, reflexió i comprensió escrita


Newsletter
setmanal amb el resum informatiu de Junior Report

PREGUNTES FREQÜENTS

Per subscriure’t, només cal que seleccionis una de les dues modalitats que oferim a la nostra web, a l’apartat de subscripció. Pots escollir entre la modalitat de subscripció de La Notícia del Dia de Junior Report, per 25 euros/anual, i la subscripció a Junior Report Aula, per 150 euros/anual. 

També tens a la teva disposició una demo de l’àrea d’usuari de La Notícia del Dia de Junior Report així com de l’àrea d’usuari de Junior Report Aula per si prefereixes fer-hi una ullada abans de subscriure’t!

T’oferim dos tipus de modalitats de subscripció:

  • La subscripció a La Notícia del Dia de Junior Report et dóna accés Il·limitat a l’àrea d’usuari de La Notícia del Dia de Junior Report, on trobaràs una notícia d’actualitat global cada dia (durant el curs escolar) i unes diapositives amb els conceptes claus, els protagonistes, la cronologia i una proposta de debat. A més, aquesta subscripció també inclou una fitxa d’activitats de comprensió lectora, reflexió i producció escrita per promoure el debat a l’aula. Cada setmana, rebràs una newsletter amb el resum informatiu elaborat per periodistes professionals!
  • La subscripció a Junior Report Aula et dóna accés Il·limitat a l’àrea d’usuari de la nostra plataforma Junior Report Aula, que compta amb més de 20 Unitats Didàctiques sobre temes d’actualitat global. Aquestes Unitats Didàctiques estan formades per articles de context i fitxes d’activitats per llegir, debatre i fomentar el debat a l’aula. Algunes també inclouen diapositives projectables amb les claus informatives. Les Unitats Didàctiques venen acompanyades d’una guia docent i d’una solucionari. A més, la subscripció a Junior Report Aula inclou també la subscripció a La Notícia del Dia de Junior Report!

La subscripció serveix per a tots els cursos i per a totes les matèries del centre educatiu. La subscripció es farà a través d’un únic correu electrònic que rebrà un usuari i contrasenya per accedir a l’àrea d’usuari. Mitjançant aquest usuari i contrasenya altres docents i membres de l’equip educatiu del centre podran accedir a l’àrea d’usuari. També tindran l’opció de rebre, al correu que seleccionin, la newsletter setmanal de subscriptors sempre que accepten rebre aquest tipus de comunicacions per part de l’equip deJunior Report.

Si vols fer un canvi en la teva modalitat de subscripció, contacta’ns a través del correu electrònic comercial@junior-report.media amb el assumpte “Canvi modalitat subscripció” i mirarem de tramitar la teva petició de manera personalitzada.

Els continguts informatius i recursos pedagògics tenen una vocació d’universalitat. És per aquest motiu que el nostre equip treballa per oferir descomptes i ofertes de manera periòdica. Pots escriure’ns a comercial@junior-report.media i atendrem la teva petició.

La subscripció a qualsevol de les dues modalitats (La Notícia del Dia de Junior Report i Junior Report Aula) es realitza mitjançant un pagament únic. Per cancel·lar la teva subscripció és necessari enviar un correu a comercial@junior-report.media amb l’assumpte “Cancel·lació + nom de la subscripció”. En cap cas es retorna l’import abonat de la subscripció escollida.

El model de pagament per qualsevol de les dues modalitats de subscripció (La Notícia del Dia de Junior Report i Junior Report Aula) es realitza per targeta bancària, tant de crèdit com de dèbit. Si tens qualsevol dubte o problema en el moment de fer la subscripció, pots contactar-nos al correu webmaster@junior-report.media.